KURSER 2019-2020

Ledarskapsforum - Effektfull kommunikation - så att även andra förstår dig!

  • Utbildningsanordnare: EduYA Ab
  • Plats: Yrkesakademin i Österbotten, enheten i Vasa
  • Startdatum: 11.12.2019
  • Slutdatum: 11.12.2019
  • Specifika tider: kl. 9 - 15
  • Sista anmälningsdag: 11.12.2019 09:00

Målgrupp:

Ledarskapsforum är en professionell arena för ledarskapsutveckling i hela Österbotten. Vår ambition är att betjäna företag och organisationer med praktisk och relevant kunskap om ledarskap. Tillsammans med deltagare och vår samlade expertis erbjuder Ledarskapsforum ett nätverk för utbyte av erfarenheter och möjlighet till nya professionella kontakter.
 

Innehåll:

Kommunikationen mellan chefer och medarbetare är lika viktigt som elektricitet är för ett modernt samhälle. Det kan bli väldigt ljust eller väldigt mörkt beroende på hur bra kommunikationen flyter. 
Hur lätt är det då att kommunicera effektfullt? 
Kan du välja att låta bli att kommunicera? 
Hur bra är du på att säga vad du faktiskt menar? 
Hur får du alla att sikta mot samma mål och hur kan storytelling vara ett effektfullt verktyg som gör att du inte bara når ut, utan också når in? 

Under denna dagen fokuserar vi framför allt på fyra viktiga framgångsfaktorer inom kommunikation: 

* Hur kommunikation arbetsglädje och resultat hänger ihop. 
* Hur ni sätter, och kommunicerar, meningsfulla mål som alla förstår och blir inspirerade av. 
* Hur ni med hjälp av det kraftfulla verktyget Storytelling skapar rätt målbilder i varje medarbetares inre. 
* Varför det vanliga användandet av PowerPoint är en inspirationsdödare. 

Klassiska informationsmöten är passé. Idag kräver medarbetare ett starkt syfte, tydliga mål och en berättelse de vill vara en del av.


Vi välkomnar Antoni Lacinai tillbaka till Österbotten. Han har tidigare föreläst på Hanken, spelat in ett TEDx om kommunikation i Vasa och modererat samt föreläst på Women with Impact i Vasa. Antoni har i 25 år studerat mål, möten och kommunikationen mellan människor. Han hjälper sina kunder att bli bättre på att leda, sälja och samarbeta. Men elva böcker inom kommunikation och motivation, med föreläsningar och med kommunikationsutbildningar har han etablerat sig internationellt som en av Nordens främsta kommunikationsexperter. Antoni har under 25 års tid listat ut 20 framgångsfaktorer inom kommunikation och det är fyra utvalda vi går in på denna gång. Läs mer på www.lacinai.se. 

Utbildare:

Antoni Lacinai

Övrig Info:

- kursdeltagarna ska vid kurstillfället vara beredd på att styrka sin identitet med körkort eller identitetskort - om du är förhindrad att delta i en kurs som du anmält dig till bör du annullera i god tid, annars kanske du tar en plats av någon annan som önskar delta - Observera att annulleringen alltid ska göras direkt till studiesekreteraren eller till kurs@eduya.fi ! Att inte delta i en kurs man anmält sig till, eller att lämna en kursavgift obetald, räknas INTE som annullering. För icke annullerad plats faktureras alltid halva kursavgiften, dock minst 25€.

Förfrågningar:

  • Johnny Forsman, gsm: 044-750 3260, johnny.forsman@yrkesakademin.fi
175 € (inkl.moms)