Bind along Workshop med Pirjo Koppi

Målgrupp

Bind along är EduYA:s nya satsning för florister, trädgårdsmästare, studerande inom floristik och trädgård samt företagare inom blomsterbranschen.

Innehåll

huvudbonad

Binderiworkshop med Pirjo Koppi. I priset ingår alla blommor och allt tekniskt material till två blomstersmycken, morgonkaffe/ te och saltbit samt lunch.

Dessutom gör Pirjo under dagen ett demonstrationsarbete där vi får ta del av hennes fantastiska teknik och inspirationsvärld.

Pirjo pratar finska ( eller engelska ) men tolkas till svenska.

Övrig info

- I priset ingår alla blommor och allt tekniskt material till två blomstersmycken, morgonkaffe / te och smörgås samt lunch. - Dessutom gör Pirjo under dagen ett demonstrationsarbete där vi får ta del av hennes fantastiska teknik och inspirationsvärld. - Vi följer självklart alla coronarestriktioner, håller avstånd samt bär ansiktsmask. - Bindande anmälan senast 16.1.2022. Meddela eventuella matallergier. - Om du är förhindrad att delta i en kurs som du anmält dig till bör du annullera i god tid, annars kanske du tar en plats av någon annan som önskar delta
- Observera att annulleringen alltid ska göras direkt till studiesekreteraren eller till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ! Att inte delta i en kurs man anmält sig till, eller att lämna en kursavgift obetald, räknas INTE som annullering. För icke annullerad plats faktureras alltid halva kursavgiften, dock minst 25€.

Kursfeedback kan ges på adressen feedback.eduya.fi


Kursstart & anmälan:

 • Kursstart: 05.02.2022, 10:00
 • Kursavslut: 05.02.2022, 16:00
 • Sista anmälningsdag: 16.01.2022
Kl 10-16

Plats & Ort

Yrkesakademin i Österbotten ( YA ) i Vasa, Trädgården

Utbildare:

 • Pirjo Koppi @pirjo.koppi är en av Finlands mest kända floristmästare. Hon har rest och arbetat i hela världen samt tävlat mycket och framgångsrikt. Pirjo är också finsk mästare i binderi. Blomstersmycken ligger henne varmt om hjärtat och under en dag får vi ta del av hennes superba teknik och blomstervärld. Pirjo pratar finska ( eller engelska ) men tolkas till svenska. Vi är mycket glada över att få välkomna Pirjo till Vasa så missa inte denna chans! Kursen behöver tillräckligt med kursdeltagare för att kunna starta, så anmäl dig så snabbt som möjligt.

Förfrågningar:

 • Susanne Backa-Norrena 0505283758, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kurspris:

240 (Inkl. moms 24%)
EduNova Logo
Suomen asiakas utmärkelse Finlands starkaste 2018-2020!
Pålitlig partner

FAKTURERING

 • NÄTFAKTUROR:
  FO‐nr: 2732069‐6
  Nätfaktureringsadress: 003727320696
  Operatör: Kvevlax sparbank, ITELFIHH
  Materialformat: Finvoice
 • PAPPERSFAKTUROR:

  Edunova Ab, Kungsgårdsvägen 30 A, 65380 VASA
  Vi önskar i första hand fakturorna i elektroniskt format.

Kontakta oss

 • TEL:
  +358(0)6 324 22 11
 • E-POST:

  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 • ADRESS:
  Kungsgårdsvägen 30A, 65380 Vasa, Finland