e-Ledarskapsforum - E-ledarskap - att engagera och leda virtuella team

Målgrupp

Ledarskapsforum är en professionell arena för ledarskapsutveckling i hela Österbotten. Vår ambition är att betjäna företag och organisationer med praktisk och relevant kunskap om ledarskap. Tillsammans med deltagare och vår samlade expertis erbjuder Ledarskapsforum ett nätverk för utbyte av erfarenheter och möjlighet till nya professionella kontakter.

Innehåll

18.11 kl. 9-11, ATT LEDA TEAMET PÅ DISTANS

Hur engagerar och motiverar du medarbetare på distans? Hur leder du människorna och verksamheten virtuellt?

Det här är frågor som fler och fler chefer och ledare behöver svar på. Digitaliseringen ger fantastiska möjligheter att samla kompetens och team som sitter på olika håll i staden, landet eller världen. Men det skapar också nya utmaningar för både chefer och medarbetare.

Som chef vill du skapa team-känsla, samarbete, arbetsglädje och produktivitet. Den här delen är till för dig som vill förbättra ditt virtuella ledarskap.

Antoni Lacinai, kommunikations- och ledarskapskonsult, kommer att guida oss förbi fallgropar och till konkreta tips som hjälper dig att bli en bättre ledare även på distans.


2.12 kl. 9-11, VIRTUELLA MÖTEN

Hur leder du effektiva virtuella möten? Hur skapar du energi och kvalitet i den digitala mötesvärlden och hur skapar du en god virtuell möteskultur?

Att leda effektfulla fysiska möten är svårt. Att leda virtuella möten är ännu svårare. Att försöka flytta ett fysiskt möte in i den virtuella världen utan att ta hänsyn till de nya utmaningarna är ett bra recept för misslyckande. Som chef och ledare lägger du mycket tid i möten, så varför inte få tips på hur du håller riktigt bra distansmöten?


Antoni Lacinai

Antoni Lacinai är utbildaren vi valt att guida oss i denna modul. Han har sedan 2006 föreläst och utbildat chefer i kommunikativt ledarskap, effektiv mötesledning och meningsfulla mål. Antoni skriver regelbundet krönikor i VD-tidningen och har bland annat skrivit boken Virtuella möten.

Antoni Lacinai har tidigare föreläst på Hanken, spelat in ett TEDx om kommunikation i Vasa och modererat samt föreläst på Women with Impact i Vasa. Antoni har i 25 år studerat mål, möten och kommunikationen mellan människor. Han hjälper sina kunder att bli bättre på att leda, sälja och samarbeta. Men elva böcker inom kommunikation och motivation, med föreläsningar och med kommunikationsutbildningar har han etablerat sig internationellt som en av Nordens främsta kommunikationsexperter. Antoni har under 25 års tid listat ut 20 framgångsfaktorer inom kommunikation. Eventeffect har korat honom som en av Sveriges 100 populäraste föreläsare. Läs mer på www.lacinai.se

Övrig info

- kursdeltagarna ska vid kurstillfället vara beredd på att styrka sin identitet med körkort eller identitetskort - om du är förhindrad att delta i en kurs som du anmält dig till bör du annullera i god tid, annars kanske du tar en plats av någon annan som önskar delta - Observera att annulleringen alltid ska göras direkt till studiesekreteraren eller till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ! Att inte delta i en kurs man anmält sig till, eller att lämna en kursavgift obetald, räknas INTE som annullering. För icke annullerad plats faktureras alltid halva kursavgiften, dock minst 25€.

Kursfeedback kan ges på adressen feedback.eduya.fi


Kursstart & anmälan:

 • Kursstart: 02.12.2020, 09:00
 • Kursavslut: 02.12.2020, 11:00
 • Sista anmälningsdag: 02.12.2020

Plats & Ort

Webinarium

Utbildare:

 • Antoni Lacinai

Förfrågningar:

 • Johnny Forsman, gsm: 044-7503260, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kurspris:

150 totalt / 75 för virtuella möten (exkl. moms 24%)
186 totalt / 93 för virtuella möten (Inkl. moms 24%)
EduYA Logo
Suomen asiakas utmärkelse Finlands starkaste 2019!
Pålitlig partner

FAKTURERING

 • NÄTFAKTUROR:
  FO‐nr: 2732069‐6
  Nätfaktureringsadress: 003727320696
  Operatör: Kvevlax sparbank, ITELFIHH
  Materialformat: Finvoice
 • PAPPERSFAKTUROR:
  Edu YA Ab, Kungsgårdsvägen 30 A, 65380 VASA
  Vi önskar i första hand fakturorna i elektroniskt format.

Kontakta oss

 • TEL:
  +358(0)6 324 22 11
 • E-POST:
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 • ADRESS:
  Kungsgårdsvägen 30A, 65380 Vasa, Finland