Ledarskapsforum - Bli världsbäst som ledare med mental träning!

Målgrupp

Ledarskapsforum är en professionell arena för ledarskapsutveckling i hela Österbotten. Vår ambition är att betjäna företag och organisationer med praktisk och relevant kunskap om ledarskap. Tillsammans med deltagare och vår samlade expertis erbjuder Ledarskapsforum ett nätverk för utbyte av erfarenheter och möjlighet till nya professionella kontakter.

Innehåll

Vi står som ledare och medarbetare inför allt större prestationskrav – tycks det åtminstone. Eller är det så att det är vi själva som sätter de tuffaste kraven på oss själva att prestera, nå mål och resultat, vara nytänkande, innovativa och hinna med i utvecklingen? Under dagen kommer vi tillsammans och med exempel från toppidrotten och arbetslivet utforska och reflektera över hur vi kan bli bättre på att leda oss själva och nå våra mål, samtidigt som vi coachar våra medarbetare till att lyckas i sina jobb och uppdrag.

 

Coachingrelationen; att förstå sig själv och andra, samt möta sig själv och personen där den är.

Att stötta och inspirera sig själv, en individ/grupp att utvecklas från nuvarande läge till önskvärt läge.

Handlingsplan och handling

Feedback, reflektion och utvärdering

Att coacha med framgång - praktiska tips

Att inspirera sig själv och andra

Praktiska mentala verktyg

 

Stig Wiklund har i snart 30 år varit verksam som mental tränare/coach och föreläsare. Flera av de som Stig har jobbat med har tagit SM, OS- och VM-medaljer. Sammantaget har det blivit över 210 medaljer, varav 53 guld! Han jobbar bl.a. med världsåkarna Johan Olsson och Frida Karlsson, samt Britta Johansson-Norgren som vunnit skidåkningens långloppscup fyra år i rad och Vasaloppet två gånger. Han jobbar också med lag och utövare i lagsporter t.ex. GIF Sundsvall i fotboll när de gick upp i Allsvenskan och med världsspelaren Emil Forsberg.

Stig jobbar även som mental tränare/coach åt företagsledare, entreprenörer, chefer inom privat och offentlig sektor. Han coachar arbetsplatser, företag och grupper, sedan 2004 bl.a. med ICA Rosen i Nyland, Kramfors som har fått flera priser som arbetsplats.

Han har skrivit tre böcker om mental träning/coaching; ”Vägen tillbaka” med en av världens bästa skidskyttar genom tiderna, Helena Ekholm, och ”Våga välja eget spår” med OS-guldmedaljörerna Anna och Johan Olsson. Den tredje boken ”Huvudrätt – mental träning för alla” skrev han tillsammans med Johan Olsson och världsauktoriteten inom mental träning Lars-Eric Uneståhl. 

Stig ger även ut en pod tillsammans med Johan Olsson – Olsson & Wiklund en podcast kring mental träning.

Enligt SVT- Sporten är Stig Wiklund Sveriges ledande mentala tränare.

Övrig info

- kursdeltagarna ska vid kurstillfället vara beredd på att styrka sin identitet med körkort eller identitetskort - om du är förhindrad att delta i en kurs som du anmält dig till bör du annullera i god tid, annars kanske du tar en plats av någon annan som önskar delta - Observera att annulleringen alltid ska göras direkt till studiesekreteraren eller till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ! Att inte delta i en kurs man anmält sig till, eller att lämna en kursavgift obetald, räknas INTE som annullering. För icke annullerad plats faktureras alltid halva kursavgiften, dock minst 25€.

Kursfeedback kan ges på adressen feedback.eduya.fi


Kursstart & anmälan:

 • Kursstart: 10.12.2020, 09:00
 • Kursavslut: 10.12.2020, 15:00
 • Sista anmälningsdag: 10.12.2020

Plats & Ort

Mirka i Jeppo

Utbildare:

 • Stig Wiklund

Förfrågningar:

 • Johnny Forsman, gsm: 044-7503260, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kurspris:

150 (exkl. moms 24%)
186 (Inkl. moms 24%)
EduYA Logo
Suomen asiakas utmärkelse Finlands starkaste 2019!
Pålitlig partner

FAKTURERING

 • NÄTFAKTUROR:
  FO‐nr: 2732069‐6
  Nätfaktureringsadress: 003727320696
  Operatör: Kvevlax sparbank, ITELFIHH
  Materialformat: Finvoice
 • PAPPERSFAKTUROR:
  Edu YA Ab, Kungsgårdsvägen 30 A, 65380 VASA
  Vi önskar i första hand fakturorna i elektroniskt format.

Kontakta oss

 • TEL:
  +358(0)6 324 22 11
 • E-POST:
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 • ADRESS:
  Kungsgårdsvägen 30A, 65380 Vasa, Finland